StudEasy

Каталог работ — Виробничий потенціал

30130-Організація роботи структурних підрозділів основного виробництва закладу ресторанного господарства (на прикладі борошняного цеху вареничної)-Курсова.  Обсяг-48 стор (додатки). Вартість-150 гр.

 

Вступ. 3

Розділ 1. Характеристика основного виробництва та його структурних підрозділів в закладі ресторанного господарства. 5

1.1. Загальна характеристика закладу. 5

1.2. Характеристика борошняного цеху закладу у складі виробничого процесу. 10

Розділ 2. Аналіз організації роботи основного виробництва та елементів його структурних підрозділів у закладі 15

2.1. Організація матеріально-технічного забезпечення виробничого процесу. 15

2.2. Аналіз стану організації роботи в борошняному цеху закладу. 22

Розділ 3. Проект удосконалення організації роботи основного виробництва та елементів його структурних підрозділів. 32

3.1. Вдосконалення оперативного управління технологічними процесами в борошняному цеху закладу. 32

3.2. Шляхи підвищення продуктивності праці працівників борошняного цеху закладу. 33

3.3. Визначення економічної ефективності заходів із підвищення продуктивності праці працівників борошняного цеху закладу. 35

Висновки і пропозиції 38

Список використаних літературних джерел. 40

Додатки. 43

 
 
Виробничий потенціал | Просмотров: 478 | Загрузок: 0 | Добавил: veka42 | Дата: 30.03.2015 | Комментарии (0)



Используются технологии uCoz