StudEasy

Каталог работ — Ресторанний бізнес

10223-Комплексний заклад ресторанного господарства в Соломянському районі м. Києва. Ресторан аргентинської кухні зі смузі баром та впровадженням новітніх технологій смузі.Диплом проект.Обсяг-200 стор.,Вартість-3000 гр.

4. Перелік графічного матеріалу:

1. Ситуаційний план та план благоустрою території (М 1:2000 та 1:50) – 1 аркуш;

2. План закладу з розташуванням технологічного устаткування (М 1:100) – 1 аркуш;

3. Розріз будівлі з технологічним устаткуванням (М 1:50) – 1 аркуш;

4. Схеми комунікаційного забезпечення технологічного устаткування – 1 аркуш;

5. Графічні матеріали з впровадження новітніх технологій – 1 аркуш;

6. Дизайнерське рішення фасаду будівлі – 1 аркуш;

7. Загальні дані – 1 аркуш.

Ресторанний бізнес | Просмотров: 23 | Загрузок: 14 | Добавил: veka42 | Дата: 22.04.2017 | Комментарии (0)

10222-Комплексний заклад ресторанного господарства по вул. Милославській в м. Києві.Сімейний ресторан іспанської кухні і пивний бар з впровадженням новітніх технологій.Диплом проект,Обсяг-200 стор, Вартість-3000 гр

Мета даного дипломного проектупроектування комплексного закладу ресторанного господарства по вул. Милославській в м. Києві.

Предмет дослідження: сімейний ресторан іспанської кухні на 80 місць і пивний бар на 40 місць з впровадженням новітніх технологій.

4. Перелік графічного матеріалу:

1. Ситуаційний план та план благоустрою території (М 1:2000 та 1:50) – 1 аркуш;

2. План закладу з розташуванням технологічного устаткування (М 1:100) – 1 аркуш;

3. Розріз будівлі з технологічним устаткуванням (М 1:50) – 1 аркуш;

4. Схеми комунікаційного забезпечення технологічного устаткування – 1 аркуш;

5. Графічні матеріали з впровадження новітніх технологій – 1 аркуш;

6. Дизайнерське рішення фасаду будівлі – 1 аркуш;

7. Загальні дані – 1 аркуш.

Ресторанний бізнес | Просмотров: 23 | Загрузок: 12 | Добавил: veka42 | Дата: 22.04.2017 | Комментарии (0)

30236-Комплексний заклад ресторанного господарства в Оболонському районі м.Києва.Ресторан європейської кухні, суші-бар з розробленням новітніх технологій з сиром. Обсяг-200 стор.,Вартість-3000 гр

Мета дипломного проектупроектування комплексного закладу ресторанного господарства в Оболонському районі м. Києва
Ресторанний бізнес | Просмотров: 25 | Загрузок: 12 | Добавил: veka42 | Дата: 22.04.2017 | Комментарии (0)

30207-Кавярня, десертне кафе, кондитерський цех потужністю 5000 виробів в зміну-Технология ресторанного господарства-Дипломн проект,Обсяг-200 стор. Вартість-3000 гр

Мета дипломного проектупроектування комплексного закладу ресторанного господарства в Дніпровському районі м. Києва.

Обєкт дослідження: кав’ярня, десертне кафе та кондитерський цех 5000 виробів за добу.

Предмет дослідження: комплексний заклад ресторанного господарства у складі кав’ярні на 40 місць, десертного кафе на 60 місць та кондитерського цеху потужністю 5000 виробів за добу.

Ресторанний бізнес | Просмотров: 32 | Загрузок: 12 | Добавил: veka42 | Дата: 22.04.2017 | Комментарии (0)

30206-Ресторан італійської кухні з закусочною та впровадження новітніх технологій-Технология ресторанного господарства-Дипломный проект,Обсяг-200 стор. Вартість-3000 гр.

Об'єкт дослідження: комплексний заклад ресторанного господарства в Шевченківському районі м. Києва у складі ресторану італійської кухні 

Предмет дослідження: комплексний заклад ресторанного господарства в Шевченківському районі м. Києва у складі ресторану італійської кухні на 70 місць з закусочною на 50 місць.

4. Перелік графічного матеріалу:

1. Ситуаційний план та план благоустрою території (М 1:2000 та 1:50) – 1 аркуш;

2. План закладу з розташуванням технологічного устаткування (М 1:100) – 1 аркуш;

3. Розріз будівлі з технологічним устаткуванням (М 1:50) – 1 аркуш;

4. Схеми комунікаційного забезпечення технологічного устаткування – 1 аркуш;

5. Графічні матеріали з впровадження новітніх технологій – 1 аркуш;

6. Дизайнерське рішення фасаду будівлі – 1 аркуш;

7. Загальні дані – 1 аркуш.

Ресторанний бізнес | Просмотров: 28 | Загрузок: 14 | Добавил: veka42 | Дата: 22.04.2017 | Комментарии (0)

30205-Комплексний заклад ресторанного господарства-Ресторан азіатської кухні з кав'ярнею та впровадження новітніх технологій-Диплом-200 стор. Вартість-3000 гр.

Об'єкт дослідження: ресторан азіатської кухні з кав’ярнею та впровадженням новітніх технологій.

Предмет дослідження: комплексний заклад ресторанного господарства в Дніпровському районі м. Києва у складі ресторану азіатської кухні на 90 місць з кав’ярнею на 50 місць.

4. Перелік графічного матеріалу:

1. Ситуаційний план та план благоустрою території (М 1:2000 та 1:50) – 1 аркуш;

2. План закладу з розташуванням технологічного устаткування (М 1:100) – 1 аркуш;

3. Розріз будівлі з технологічним устаткуванням (М 1:50) – 1 аркуш;

4. Схеми комунікаційного забезпечення технологічного устаткування – 1 аркуш;

5. Графічні матеріали з впровадження новітніх технологій – 1 аркуш;

6. Дизайнерське рішення фасаду будівлі – 1 аркуш;

7. Загальні дані – 1 аркуш.

Ресторанний бізнес | Просмотров: 31 | Загрузок: 0 | Добавил: veka42 | Дата: 21.04.2017 | Комментарии (0)

30287-Концепція створюваного бару «Космо» при боулінг-клубі-Барна справа-Реферат.  Обсяг-11 стор.  Вартість-60 гр.

 
Ресторанний бізнес | Просмотров: 186 | Загрузок: 0 | Добавил: veka42 | Дата: 15.04.2015 | Комментарии (0)

30177-Організація обслуговування конференцій у діючому закладі ресторанного господарства-Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства-Курсова.  Обсяг-28 стор.  Вартість-120 гр.

 

Вступ. 3

1.    Технології обслуговування споживачів в ресторанному підприємстві 5

2.    Особливості організації обслуговування конференцій. 7

3.    Час тривалості конференції 8

4.    Характеристика приміщень, де має відбутися конференція, виробничі та організаційні процеси обслуговування. 8

4.  Форма і варіант розстановки столів із урахуванням розміщення вікон і дверей. 11

5.    Меню відповідно до особливостей конференції та обґрунтування вибору алкогольних напоїв до страв. 11

6. Розрахунки з урахуванням особливостей події 15

7. Способи подавання страв і напоїв до столу, притаманні конференції, та обґрунтування вибору. 21

8.  Зображення сервірування приклад сервірування одного куверту чи двох  для почесних гостей. 24

9.    Приміщення, де влаштовано конференцію, із зазначенням вікон і дверей та розташування бенкетних столів. 25

10. Зони обслуговування офіціантів (пунктирною лінією) та  черговість обслуговування учасників конференції (стрілочками з номерами) 26

Висновки. 27

Список використаних джерел. 29

Ресторанний бізнес | Просмотров: 187 | Загрузок: 0 | Добавил: veka42 | Дата: 31.03.2015 | Комментарии (0)

1-10 11-20 21-30 31-34


Используются технологии uCoz